Jæren Naturmedisin

Kva er tankefelt terapi?

Tankefelt terapi bygger i prinsippet på akupunktur. Ved å banke lett på visse akupunktur punkter samtididg som ein er i kontakt med uøsnka kjensler vil ein kunna påverka desse kjenslene direkte.

I praksis vil det seia at ved behandling av for eksempel angst prøver ein å setja pasienten i kontakt med angsten sin. Har pasienten angst for edderkoppar kan ein for eksempel ha ein edderkopp framfor pasienten og samtidig banke på desse punktene.

Det er ikkje alltid pasienten kan bringe det den er redd for og då vil eg bruke teknikkar for å hente fram redselen i pasienten. Det er vesentlig for behandlinga at pasienten er i kontakt med uøsnka kjensle når ein banker på punktene.

Uønska kjensle kan vera røyke sug, avhengighet, angst, sinne, depresjon, traume og  stress.

Oftast bruker eg både samtalar og homeopati i tillegg til TFT, spesielt viss plagene er samansette.

Historikk

TFT er utvikla av DR. Roger Callahan, som sjølv er klinisk psykolog, i USA i byrjinga av 80 talet. Sidan då har Callahan jobba systematisk med å utvikla metoden vidare. Metoden kom til Norge ipå 90 talet og har sidan då blitt enormt populær. 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Siri Rosseland | Svar 12.12.2011 09.30

Så flott nå kan en få innblikk i hva du holder på med Lykke til

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

18.10 | 18:40

Merkbar god lesning!!!! Takk som deler! =)

...
22.09 | 19:23

Godt å lese og kjenne at dette er jeg hjemme i, det har vært med meg igjennom livet, har lært det og integrert det fra den beste læremesteren ever!
Mvh Kirsten

...
22.09 | 02:35

Veldig bra skrevet, Jens! Jeg er glad for at jeg har vært og er elev av deg. Håper du har det bra. Hilsen Marianne Wæhler Gustavsen

...
22.03 | 16:08

:)) Takk for at du finnes. Dyktige læremester jeg er stolt av å ha vært din student :))mvh. Tove Gunn Skjulestad

...
Du liker denne siden